29 June 2012

oyeahhh .

assalamualaikum . tengah-tengah malam mata aku masih bulat membutang . langsung tak ngantok . jadi , marilah kita berjimba tengah-tengah malam ni mengupdate blog . ayat macam nak penampaq ja . petang tadi sebelum sampai pasar malam singgah satu kedai uncle jual majalah yang bertimbun-timbun tu . k , tanya sama dia . hijabista edisi julai ada ? ini , nah . sepuluh ringgit . dah seminggu kot aku cari majalah ni . merata cerok cari , hari ni baru jumpa . masa edisi April dulu , lagi teruk . aku p tanya merata kedai hijabista ada tak . boleh pulak dia tanya aku apa tu ? rupanyaa majalah tu tak keluaq lagi pun . aku kalut p cari dah . edisi kali ni Maria Elena in the houseee ! edisi April Diana Amir .



The cover :)



cantik sangat !
" Hijab Itu Pelengkap "


Ratu You Tube !


DAN Fazrena Aziz
tutorial shawl from TUDUNGPEOPLE :)



sejak bila aku minat fesyen-fesyen ni ? hahaha . aku pun tak tau . aku lebih selesa kurung cotton dengan tudung bawal . tehee . nak ikut fesyen jenuh lah . tak terikut la jawabnya . berfesyen ikut keselesaan sudah mencukupi . acece . aku bukan pandai nak cakap bab-bab ni . sapa-sapa gila fesyen boleh beli majalah ni dan ' try and error ' . entry pendek di malam hari . selamat malam hijabers !

8 comments:

DIEDA said...

Hana Tajima's style <3

nazihahrafar said...

yeahhh :)

Anonymous said...

betul2 budak sekolah lagi nak berfesyen apa nya

http://terukirdilangit.blogspot.com

nazihahrafar said...

kuikuikui . fesyen besa2 jaa .

fyna said...

<3 tak sangak kan kak fyna ada hehe

nazihahrafar said...

a'ah :)

farah.fauzi said...

wahh..carik majalah ni tak pernah jumpe..:(

nazihahrafar said...

a'ah . kena cari dengan penuh kesabaran . hahaha :)