10 February 2012

sepanduk

salam maulidur rasul . hari ahad ni sekolah aku baru nak sambut maulidur rasul . eh , kenapa ye tahun ni lambat bebenor nyambutnye ? selalu cepat je kan . rupaaanyaa kena buat sepanduk bagai . padahal berarak keliling sekolah je pun . nak sepanduk bagai . tak pa lah , layankan je lah . tahun last kan ? minggu ni busy sangat . tersangat-sangatlah busy . rabu petang ada latihan sukan tapi bila pergi tak de pulak . membazir je tahu masa aku  . dah la ada tusyen lagi hari rabu tuuu . khamis pulak lepas balik sekolah , pergi sekolah lagi . nak warna sepanduk . yeayyy , berjaya warna pokok kurma dengan depaaaa . first time okay aku nak menolong buat benda-benda macam nih sebab aku bukan reti pun . hentam keromo je pun .







omey dak pokok kurma aku ? muahahaha . lawak-lawak .


elia dengan pokok kurma aku yang omey tuu :)

apa-apa pun harap menang lah kan . buat penat-penat . padahal aku tolong ciput je . love hampa semua .assalamualaikum .

3 comments:

n0reLia hafiZaH biNti zuLkefLi said...

wargh , pokok kurma tu chumel macam aku larh ! muahahaha.. XD

nazihahrafar said...

hahahaha . yala2 .

Anonymous said...

wei bila take a picture nie...err muka ang mna???hahahahah -pqah R-