03 March 2012

BEN ASHAARI TANYA AKU , KALAULAH AKU DAPAT ULTRABOOK TU ...



BEN ASHAARI TANYA AKU , KALAULAH AKU DAPAT ULTRABOOK TU ? 
kalaulah aku dapat ultrabook tu , aku rasa macam wow . bestnya . free pulak kan ? sapa tak nak benda free , pastu best pulak tu .boleh la aku usung ultrabook tu merata -rata . ringan kan , boleh la nak usung . kalau besar gedabak jenuh lah . kalau dapat aku rasa insan yang bertuah sangat . hekhek . abg ben nak bagi free ke ?

ULTRABOOK takde CD DRIVE … korang rasa perlu tak CD DRIVE tu pada ULTRABOOK ?
tak kot . sebab bukan selalu pun guna CD Drive . asalkan bila surf tenet laju bebenor .

4 comments:

Mieya Atiera said...

Mieya singgah drpd segmen pakcik beng

http://budakshumort.blogspot.com/2012/03/ben-ashaari-tanya-aku-kalaulah-aku.html

Pka Rahim said...

hi dari segmen yg sama.
jemput singgah blog pka ye.

http://pkaemerald.blogspot.com/2012/03/ben-ashaari-tanya-aku-kalaulah-aku.html

terima kasih :)

9n0L4 said...

singgah intai² kawan satu segmen. ;)

farizafairuz.blogspot.com/2012/03/ben-ashaari-tanya-aku-kalaulah-aku.html

ZaroL said...

Wahhh...best la kalau dpt kn. Tiap2 hari nak buka lappy kalo cmni. hehe. Nak sama dgn brader ben la cegini. =)