16 August 2012

happy iftar

hai . lama blog ni tak berupdate . bukannya masa tak mengizinkan tapi ketandusan idea . macam mana persiapan raya ? kasut , baju , tudung . aku hanya sekadar sederhana sebab lepas raya trial spm ok . mood nak berjimba dibulan syawal pergi begitu saja . tak pa-tak pa . tadi berbuka puasa dengan gegirl 5SC3 . sory sangat , terpaksa balik awal . walaupun hati tak mau balik , tapi dipaksa jugak untuk balik . sedih . sobs , sobs . apa-apa pun best sangat iftar kali ni . nanti kita p lagi okayy .


kami semuaaa (:


ayu ,tikah , aina , syifa , myna , tera and me -,-


tikah , myna , tera


tera dan ayu -,- 
grr , awat muka ayu cam nak marah ja ?


aina dan syifaa 
gila kamera sungguh  -,-


the makanans . tehee -,-

sebenarnya rancang nak p jumaat lepas , tapi ada pulak orang tak sihat . ditundakan hari ni . tak ramai tapi meriah jugak laa . maklum la gelak sampai tak hingat duniaa . sebenarnya , lepas berbuka tu nak p main bowling tapi abah aku pulak suruh balik awai . sedihnyaa . depa semua tak mau balik lagi . terpaksa la drive sorang-sorang balik rumah . apa-apa pun terima kasih sebab buat hari ni jugak . terima kasih sebab sanggup ponteng tusyen sebab nak berbuka sama-sama . kalau hari jumaat ni mesti aku tak boleh join kan . hee
k , bye . assalamualaikum .

2 comments:

zera eira said...

seronok kan dapat gather ramai2? :)

nazihahrafar said...

best2 (: