23 January 2013

Happy New Year

Assalamualaikum and hai . dah lama tak publish entry dekat blog . nak cakap sibuk , langsung tak . mungkin jarang onlinee . nak cerita apa yang dah berlaku since 5October2012 , memang banyak sangat nak cerita . nak cerita itu , ini memang tak cukup satu entry . hampir empat bulan , selalu jugak dashboard . tapi niat untuk menaip entry hilang macam tu saja . sobsobsob .

Sebelum tu , Selamat Tahun Baru . Semoga tahun ni lebih baik dari tahun sebelum ini . Amin . tahun ni lain sangat bagi aku . yala kan , gua dah habis SPM . yeay . tapi perasaan takut untuk terus sabar menunggu result memang tak boleh lenyap . isk isk isk . dah-dah , tak mau emo . nanti lupa habis apa yang nak ditaip .
Azam 2013 ? banyak sangat . yang penting nak jadi yang lebih baik dari sebelum ni .

Serius , rindu kawan-kawan . rindu nak bergelak tawa bagai . rindu semuaaaaa . rindu saat-saat tu . rindu cikgu , rindu belajar biology ketika mengantuk , rindu nak perhimpunan walaupun benci perhimpunan . paling penting rindu nak buat homework walaupun tak penah siap buat homework . paling rindu , rindu suara ustazah yang kuat tu . hee. tapi semua tu hanya kenangan . moga-moga menjadi kenangan terindah dalam hidup aku . kenangan pahit pun banyak . dah pahit kan , so tak payah la nak cerita kan . simpan untuk santapan sendiri :)


dah-dah . yang melimpah ruah tadi hilang dah . lebih baik aku berhenti ja sebelum aku merepek lebih-lebih . 
jumpa lagi next entry ye . byee :)

3 comments:

shafiqah rozi said...

hei..happy new year jugak :) hehe

syahirah said...

akhirnyaaa update jugak. lama gila kot tak update hehehe

Noor Suraya said...

tq sudi singgah kt blog sy....slmt berkenalan sis....